Event: ODA încurajează stabilirea de parteneriate și integrarea ÎMM moldovenești în lanțurile valorice internaționale

ODA încurajează stabilirea de parteneriate și integrarea ÎMM moldovenești în lanțurile valorice internaționale
05 April 2023 11:29
Share Post

ODA în colaborare cu BME și suportul GIZ a organizat un Atelier de oferire a asistenței în înregistrarea pe platforme naționale și internaționale de întâlnire a businessului (B2B matchmaking).

În cadrul atelierului, reprezentanții ODA și BME au prezentat pașii detaliați de înregistrare și creare a profilelor pe platforma națională www.businesslink.md și platforma internațională www.bmematchmaking.com. Antreprenorii și managerii pentru export au fost familiarizați pentru crearea unui profil bine construit și atractiv pentru a genera interes din partea cumpărătorilor și potențialilor parteneri.

Înregistrarea pe aceste platforme facilitează identificarea potențialilor furnizori și evaluarea capacității acestora de a se integra în lanțurile valorice.

Astfel, îndemnăm întreprinderile din Republica Moldova cu intenții de ieșire la export să se înregistreze pe platformele online www.businesslink.md și https://bmematchmaking.com/

Dacă întâmpinați dificultăți în procesul de creare a profilului pe aceste platforme, puteți primi asistență la tel 022 225 545.